outlet.dk

Adidas


_ 1 2 Forward

Adidas EH3400 Freak MD Youth

Adidas EH3400 Freak MD Youth

Adidas EH3400 Freak MD Youth er det ideelle valg til enhver ung atlet, der har brug for et pålideligt første par Football støvler. Støvlerne er faste og holdbare med IronSkin, der giver god slidstyrke for at holde dig beskyttet. Den stabiliserende ramme stiver og modstår tryk, samtidig med at der opnås bedre afsætningskraft, når der skæres op og ned i banen. Hælen og tungen har flige for at gøre det nemmere at tage skoen på, samtidig med, at der er pudebælg, der forbedrer låsningen. Det åndbare øvre har forstærkede overlejringer for at sikre, at dine fødder forbliver kølige og tørre, samtidig med at der opretholdes et højt beskyttelsesniveau.

kr. 700,00

LÆS MERE

Adidas EF3484 Freak MD

Adidas EF3484 Freak MD

Adidas EH3484 Freak Mid er det ideelle valg til enhver atlet, der har brug for et par pålidelige Football støvler. Støvlerne er faste og holdbare med IronSkin, der giver god slidstyrke for at holde dig beskyttet. Den stabiliserende ramme stiver og modstår tryk, samtidig med, at der opnås bedre afsætningskraft, når der skæres op og ned i banen. Hælen og tungen har flige for at gøre det nemmere at tage skoen på, samtidig med, at der er pudebælg, der forbedrer låsningen. Det åndbare øvre har forstærkede overlejringer for at sikre, at dine fødder forbliver kølige og tørre, samtidig med at der opretholdes et højt beskyttelsesniveau.

kr. 700,00

LÆS MERE

Adidas BW0866 Freak X Carbon Mid Sort

Adidas BW0866 Freak X Carbon Mid Sort

Adidas BW0866 Freak X Carbon Mid BK. Disse Football støvler er bygget til fodarbejde og har en letvægts øvre del, lavet med understøttende SPRINTSKIN. En foret hæl låser din fod på plads, mens en stærk carbonrammeplade giver stabilitet til skarpe retningsskift og stop. SPRINTSKIN øvre er en revolutionerende lamineret pakke til utrolig støtte og reduceret vægt. Letvægtsunderstøttende, åndbar netforing. Carbon rammeplade strækker sig fra forfoden til hælen for stabilitet og multidirektionel støtte.  Freeze opponents in their tracks. Built for agile footwork, these men's mid-cut football cleats have a lightweight upper made with supportive SPRINTSKIN™. A heel cup locks your foot in place, while a strong carbon frame plate offers stability for sharp cuts and stops. • SPRINTSKIN™ upper is a revolutionary laminated package for incredible support and reduced weight • Integrated embroidered LOCKWEB for zonal support • Lightweight, supportive, breathable mesh lining • Carbon frame plate extends from the forefoot to the heel for stability and multidirectional support • Heel cup locks the foot in place • Cleated outsole

kr. 750,00

LÆS MERE

 
_ 1 2 Forward
e-maerket
Telegrafvej 5, Stuen
2750 Ballerup

CVR-Nr: 27771602
Tlf.: 70267050